پنجشنبه 29 اردیبهشت
نسخه آزمایشی
برگزاری جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

با توجه بالای مصرف محصول لانگ گاز در مراکز درمانی و کلاس خطر بالای این محصول، جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در محل...
1400/10/25