کمیته غنی سازی آرد به منظور ساماندهی مشکلات گندم، آرد و نان بررسی روند اجرایی طرح غنی سازی در کارخانجات آرد در استان لرستان تشکیل شد.
به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان، کمیته غنی سازی آرد به منظور ساماندهی مشکلات گندم، آرد و نان بررسی روند اجرایی طرح غنی سازی در کارخانجات آرد و وضعیت میزان سبوس گیری ،پیگیری اخذ کد IRC در سامانه TTAC توسط سیلوهای خصوصی و دولتی خرید و نگهداری گندم و بررسی وضعیت جوش شیرین و بلانکیت در نان با حضور دکتر محسن اسدبیگی معاون غذا و دارو، مهندس امید مقیمی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ،مسئول پژوهشکده کنترل کیفی اداره کل غله استان لرستان، نماینده معاونت بهداشتی، کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه و کارشناس اداره کل استاندارد ، معاون سازمان جهاد کشاورزی، نماینده انجمن صنفی کارخانجات آرد استان در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان تشکیل شد.
در ابتدا مهندس امید مقیمی مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به بیان توضیحاتی در خصوص روند و مراحل و چگونگی فرآیند غنی سازی آرد گندم و ... پرداخت.
در ادامه جلسه دکتر اسدبیگی با بیان اینکه نظارت بر فرآیند غنی سازی آرد گندم و کنترل سلامت آن از جمله وظایف معاونت غذا و دارو می باشد هدف از تشکیل کمیته غنی سازی آرد را ارتقاء سطح سلامت جامعه و عنوان کرد.
وی با تاکید بر توزیع آرد با کیفیت هر چه بالاتر و سبوس بیشتر گفت: تحویل گندم با شاخص های بهتر به کارخانجات ، تشکیل گشت مشترک (معاونت بهداشتی ،سازمان جهاد کشاورزی ،معاونت غذا و دارو،شرکت غله) جهت بررسی مصرف جوش شیرین و بلاکنیت، کاهش هزینه آزمایشات برای گندم سیلوهای گندم باید در دستور کار قرار گیرد.
در انتها کلیه اعضاء کمیته غنی سازی، به بحث و بررسی و ارائه راهکار هایی در خصوص رفع چالشهای موجود در کارخانجات آرد استان و نانوایی ها در زمینه غنی سازی پرداختند.
لینک کوتاه: https://ifdana.fda.gov.ir/fa/News/19541