تفاهم نامه سه جانبه فاز سوم برنامه سلامت و اصالت مواد غذایی با محوریت «مدیریت خطر و کنترل آلاینده ها و تقلبات در مواد غذایی» بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاریهای تحول پیشرفت ریاست جمهوری منعقد شد.
به گزارش ایفدانا، در فاز سوم برنامه سلامت و اصالت مواد غذایی ، علاوه بر استقرار روشهای شناسایی اصالت و تقلبات غذا در آزمایشگاههای شرکت های دانش بنیان، بخش خصوصی و معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها، آناليز خطر آلاینده ها شامل ارزیابی و خطر مدیریت خطر برای کنترل آلاینده ها در غذا اجرا میشود. لذا با انتقال این فناوریها، توانمندی های وزارت بهداشت برای شناسایی تقلبات و آلایندهها، و ارتقاء کیفیت، اصالت و سلامت مواد غذایی رشد چشمگیری مییابد و به وظایف نظارتي سازمان برای تضمین ارائه غذای سالم و اصیل به مردم و ارتقای صادرات مواد غذایی کمک شایانی میکند.
همچنین امکان استقرار روشهای توسعه يافته در صنعت غذای کشور برای تامین تولید غذای سالم و اصیل، و همچنین صادرات فناوری ها و روشهای آنالیز توسعه يافته در این برنامه به کشورهاي همسایه، از سایر دستاوردهای بالقوه برنامه جامع سلامت و اصالت غذای کشور است که در فاز سوم با جدیت پیگیری خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ این تفاهم نامه توسط دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر عین الهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی امضا شد.