رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران اعلام کرد: طرح کنترل کیفیت فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه (PMQC) در سال 1400 با موفقیت به اتمام رسید.
به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران اعلام کرد: طرح کنترل کیفیت فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه (PMQC) در سال 1400 با موفقیت به اتمام رسید.
این طرح که به منظور حصول اطمینان از حفظ کیفیت مناسب فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذاهای ویژه در طول عمر قفسهای آنها، همه ساله از سوی اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو به دانشگاه ها ابلاغ می شود، امسال نیز با موفقیت در دانشگاه ایران انجام شده است.
در این طرح، نمونه هایی از فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذاهای ویژه از سطح عرضه خریداری شده و پس از ارسال به آزمایشگاه و انجام آزمون های کنترل کیفی تخصصی، میزان مطابقت آنها با استانداردهای تدوین شده مورد ارزیابی قرار گرفت.
لازم به ذکر است نتایج به دست آمده از آزمایش این محصولات، برای جمع بندی نهایی به اداره کل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل ارسال گردیده است.
لینک کوتاه: https://ifdana.fda.gov.ir/fa/News/19297