سه شنبه 03 خرداد
نسخه آزمایشی
1401/01/23

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان در ایام نوروز

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان در ایام نوروز

کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی بازدید کردند.

به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  بازرسان ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازدید نمودند و تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولین فنی واحد های تولیدی داده شد،همچنین بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظفند در تمام ساعات فعالیت در واحد تولیدی حضور و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید را داشته باشند.

شناسه خبر : 19256
امتیاز شما برای این خبر: