سه شنبه 03 خرداد
نسخه آزمایشی
1400/10/25

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

با توجه بالای مصرف محصول لانگ گاز در مراکز درمانی و کلاس خطر بالای این محصول، جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با توجه بالای مصرف محصول لانگ گاز در مراکز درمانی و کلاس خطر بالای این محصول، جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز  در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیریت محترم نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مهندس فرخی، مدیریت محترم امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر مباشری‌زاد، کارشناسان نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تولید کنندگان لانگ گاز استان اصفهان برگزار شد ضمن تشریح الزامات مرتبط با محصول لانگ گاز و همچنین الزامات شرایط محیطی تولید این محصول عواقب ناشی از عدم رعایت این الزامات تبیین شد.


شناسه خبر : 19040
امتیاز شما برای این خبر: