با توجه بالای مصرف محصول لانگ گاز در مراکز درمانی و کلاس خطر بالای این محصول، جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با توجه بالای مصرف محصول لانگ گاز در مراکز درمانی و کلاس خطر بالای این محصول، جلسه آموزشی توجیهی لزوم رعایت الزامات شرایط محیطی تولید محصول لانگ گاز در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مدیریت محترم نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مهندس فرخی، مدیریت محترم امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر مباشریزاد، کارشناسان نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تولید کنندگان لانگ گاز استان اصفهان برگزار شد ضمن تشریح الزامات مرتبط با محصول لانگ گاز و همچنین الزامات شرایط محیطی تولید این محصول عواقب ناشی از عدم رعایت این الزامات تبیین شد.