دوشنبه 26 مهر
نسخه آزمایشی
1400/06/28

تشدید نظارت بر نانوایی ها و واحدهای تولیدی کارگاهی در راستای برنامه عملیاتی پایش و کنترل مقدار نمک در انواع نان ها

تشدید نظارت بر نانوایی ها و واحدهای تولیدی کارگاهی در راستای برنامه عملیاتی پایش و کنترل مقدار نمک در انواع نان ها

معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر نانوایی ها و واحدهای تولیدی کارگاهی در راستای برنامه عملیاتی پایش و کنترل مقدار نمک خبر داد.

به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان،کارشناسان معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها، با بازدید و نمونه برداری های مستمر از سطح عرضه و کارگاه های تولیدی انواع نان های حجیم ، نیمه حجیم و سنتی به کنترل و پایش مقادیر نمک محصولات فوق الذکر می پردازند و در صورت مشاهده عدم انطباق مطابق با قوانین و مقررات اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.

شایان ذکر است،در راستای برنامه عملیاتی" کنترل و پایش مقادیر نمک دریافتی روزانه" افزایش آگاهی مردم در ارتباط با محتوی بسته های غذایی ، حفظ تعادل در رژیم غذایی روزانه و کنترل عوامل خطر مرتبط با بیماری های غیرواگیر، از استراتژی های سازمان غذا و دارو می باشد.

شناسه خبر : 18588
امتیاز شما برای این خبر: