دوشنبه 30 فروردین
نسخه آزمایشی
1400/01/12

بازدید مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز

بازدید مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز بازدید کرد.

به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر سید محمود مسیحا هاشمی مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ از آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی اهواز بازدید کرد.

مدیرآزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی اهواز گفت: این بازدید به منظور بررسی زمین اختصاص یافته و توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه در آینده نزدیک بود.

رضا زاده دباغ گفت: با توجه به اینکه خورستان بنادر مهمی مانند بندر امام خمینی (ره) ، بندر خرمشهر، بندر آبادان و بندر سجافی را دارد که بندر امام خمینی (ره) بزرگترین بندر کشور از نظر توان ذخیره سازی انواع کالاها از قبیل محموله های فله خشک و مایع می باشد و بیش از ۸۵ درصد محموله های فله بار کل کشور مانند ذرت، سویا، برنج، روغن خام و… از این بندر وارد کشور می شود و همچنین فعالیت یازده گمرک فعال مانند چزابه،بندر امام و بندر سجافی …..که صادرات و ترخیص کالا را انجام می دهند و از طرفی بنادر خوزستان نزدیکترین بنادر جنوبی به مراکز جمعیتی کشور محسوب می شوند و بعلاوه حجم‌ بالای تولیدات کشاورزی و صنعتی، همگی ضرورت تسریع در توسعه کمی و کیفی آزمایشگاه مرجع غذا و داروی اهواز را نشان می دهد که بتواند پایش محصولات سلامت محور را با سرعت، دقت و صحت انجام دهد.

وی افزود: دکتر هاشمی در این بازدید از نزدیک با مشکلات و مسائل پیش روی توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه اهواز آشنا شد، و در این بازدید طرح پیشنهادی برای توسعه و تقویت آزمایشگاه بررسی شد که در گام اول به راه اندازی آزمایشگاه های تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی، بافت شناسی، محصولات تراریخته( GMO) و ساخت نمونه های مجهول( (QCM) تاکید شد.

دکتر هاشمی در پایان این بازدید تاکید کرد: باید پشتیبانی و همکاری لازم برای تامین اعتبار ساخت، تجهیز و تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز این آزمایشگاه صورت پذیرد و مطمئنا توسعه و تقویت آزمایشگاه کنترل کیفی در تامین و تضمین سلامت افراد جامعه و تامین امنیت غذایی کل کشور بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

گفتنی است: آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی اهواز بیش از ۵۰ سال است که تاسیس شده است و اکنون آزمایشگاه مرجع قطب چهار کشور (جنوب غرب) نیز محسوب می شود، همچنین این آزمایشگاه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مساحتی حدود ۹۰۰ متر مربع مستقر است و با بخشهایی همچون میکروبیولوژی، شیمی، پلیمر و بسته بندی، سم شناسی، آنالیز دارو در حال فعالیت است.
1_203_142_14


شناسه خبر : 18137
امتیاز شما برای این خبر: