معاون غذا و داروی اراک خبر داد: بعد از ۱۲ سال، در ۱۰ ماهه اول سال جاری هیچ گونه عدم انطباقی در آردهای تولیدی استان مرکزی مشاهده نشد.
به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک بیان کرد: بر اساس مصوبه سال گذشته کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تاکید ویژه بر رعایت استاندارد سبوس در دستورکار قرار گرفت و این طرح با همه سختی ها به طور کامل در استان اجرا و بعد از ۱۲ سال ، در ۱۰ ماهه اول سال جاری هیچ گونه عدم انطباقی در آردهای تولیدی استان مرکزی مشاهده نشد.
وی گفت :طی بیش از ۱۵۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی آرد سازی و نمونه برداری از محصولات تولیدی کارخانجات آرد استان،هیچ گونه عدم انطباقی مشاهده نشد و آرد های تولیدی همگی منطبق بر ضوابط سازمان غذا و دارو و استانداردهای مربوطه بودند.
معاون غذا و دارو تشریح کرد: همچنین میزان پوشش غنی سازی آردهای خبازی با پرمیکس آهن و اسید فولیک در طی ۶ ماهه اول سال جاری ۱۰۰ درصد بوده است.