شنبه 10 خرداد
نسخه آزمایشی
1399/02/27
معاون غذاو داروی همدان:

تلاش برای رونق تولیدات صنایع غذایی همدان

تلاش برای رونق تولیدات صنایع غذایی همدان

معاون غذاو داروی همدان گفت: کارخانه ها و شرکت های تولیدی صنایع غذایی با تلاش و همت بیشتری در راستای رونق تولید گام بردارند.

به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نخستین جلسه از کمیته عدم انطباق ها در سال 99 با حضور معاون غذاو داروی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان اینکه باید عملکرد ها بر مبنای شعار سال یعنی جهش تولید باشد اظهار کرد: لازم است کارشناسان و مسئولین فنی در کارخانه های تولید صنایع غذایی بیشتر دقت کنند و نمونه های ارسالی از مواد غذایی با توجه به نمونه شاهد در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر خدادادی گفت: باید تلاش کنیم تا ضمن رعایت قوانین و مقررات و ارتقای استاندارد های لازم درصنایع غذایی،رونق تولیدات نیزافزایش یابد و کارخانه ها و شرکت های تولیدی صنایع غذایی با تلاش و همت بیشتری در راستای رونق تولید همت داشته باشند.

در ادامه این جلسه دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر غذای استان ضمن تأکید بر حمایت از تولید کنندگان صنایع غذایی گفت: نیاز است شیوه های ارزیابی بازنگری شود.

گفتنی است مهندس علی بهرامی دبیر کمیته عدم انطباق ها نیز ضمن اعلام این که در این جلسه 12پرونده مورد بررسی قرار گرفته است گفت: پرونده های مربوط به استان همدان و شهرستانهای نهاوند، فامنین ،کبود راهنگ  و شبکه بین دانشگاهی قزوین  بوده است که تعدادی از این پرونده ها جهت رسیدگی و آراء قضایی به مراجع ذیصلاح معرفی شدند./



شناسه خبر : 17245
امتیاز شما برای این خبر: