سه شنبه 03 خرداد
نسخه آزمایشی
1398/12/19

تولید ماده ضد ویروس براساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی در آزمایشگاه کنترل معاونت غذا ودارو اراک

تولید ماده ضد ویروس براساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی در آزمایشگاه کنترل معاونت غذا ودارو اراک

معاون غذا و دارو اراک گفت: ماده ضد ویروس بر اساس فرمولاسیون ارائه شده از سازمان بهداشت جهانی در دو نوع مخصوص سطوح و نوع مخصوص شستشوی دست بر پایه الکل اتانول خالص و مواد افزودنی ضد ویروس جهت ارائه به همکاران خدوم بیمارستانی در آزمایشگاه کنترل غذا ودارو معاونت غذا ودارو تولید شد.

به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ،دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دراو اراک بیان کرد: به همت کارشناسان واحد آزمایشگاه کنترل کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو اراک  ماده ضد ویروس بر اساس فرمولاسیون ارائه شده از سازمان بهداشت جهانی در دو نوع مخصوص سطوح و نوع مخصوص شستشوی دست بر پایه الکل اتانول خالص و مواد افزودنی ضد ویروس جهت ارائه به همکاران خدوم بیمارستانی در آزمایشگاه کنترل غذا ودارو معاونت غذا ودارو تولید شد.

دکتر علیمرادیان افزود:  در صورت تامین مواد اولیه، این واحد آمادگی دارد نسبت به تهیه مواد ضدعفونی کننده جهت ادارات شهرستان جهت مساعدت در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت جامعه اقدام کند.



شناسه خبر : 17023
امتیاز شما برای این خبر: