يكشنبه 01 خرداد
نسخه آزمایشی
1397/12/05
توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو کرمانشاه برگزار شد:

کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو کرمانشاه از برگزاری کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، فرآورده های متابولیک و شیرخشک در داروخانه برای کارشناسان معاونت غذا و دارو خبر داد.

به گزارش ایفدانا - به نقل از روابط عمومیس معاونت غذا و دارو کرمانشاه: دکتر کیومرث رحیمی با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه که در روز یکشنبه پنجم مردادماه و باحضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد دکتر سپیده الماسی در خصوص شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، فرآورده های متابولیک و شیرخشک در داروخانه برای شرکت کنندگان مطالبی را ارائه نمود.


شناسه خبر : 14859
امتیاز شما برای این خبر: