شنبه 10 خرداد
نسخه آزمایشی
1396/10/03
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مدیریت غذا، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان خبر داد

پایش کیفیت گندم، آرد و نان استان همدان

پایش کیفیت گندم، آرد و نان استان همدان

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مدیریت غذا، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان از پایش کیفیت گندم، آرد و نان استان خبر داد.

به گزارش ایفدانا - به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس کمکی با اشاره به  اهمیت نان در سبد غذایی خانوار ایرانی گفت: نظر به تاکیدهای سازمان غذا و دارو و مسئولان استانی در خصوص رعایت کیفیت آرد و نان، در گشت مشترک اعضا کارگروه ارتقا کیفیت گندم، آرد و نان استان از کارخانه آرد و 10 باب نانوایی تویسرکان بازدید و ضمن نمونه برداری از آردهای موجود و نان تولید شده، نتیجه بازدید ها در جلسه ا ی با حضور فرمانداربررسی و بر لزوم رعایت اصول فنی، بهداشتی و ارتقا کیفیت آرد و نان شهرستان تاکید شد.


شناسه خبر : 10602
امتیاز شما برای این خبر: