|
رئیس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو خبر داد:

پیشرفت در راه اندازی روش های جدید آزمون

رئیس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اداره کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در راستای  تدوین، راه اندازی و اعتبار بخشی روش ها و تضمین کیفیت نتایج آزمون تعداد روش های جدید آزمون راه اندازی و اعتباربخشی شده را افزایش داده است.
رئیس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو خ...

پیشرفت در راه اندازی روش های جدید آزمون

رئیس آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو:

استفاده از توان علمی متخصصین در شناسایی روش...

رئیس آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و د...

یکپارچه سازی مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی/ انق...

رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو خبر د...

شبکه ملی آزمایشگاهی سازمان غذا و دارو به زو...

آخرین اخبار

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

برگزاری اولین کمیته آزمایشگاه همکار در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

اولین جلسه کارشناسی، هماهنگی برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز سه شنبه 30 خرداد سال 96 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۳۵
در حکمی از سوی رئیس دانشگاه همدان اعلام شد

ارتقای مرتبه مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و داروی همدان از استادیاری به دانشیاری

دکتر علی حشمتی در حکمی از سوی رئیس دانشگاه از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۸
در معاونت غذا و داروي‌ دانشگاه همدان برگزار شد:

كميسيون فني بررسي و صدور پروانه هاي بهداشتي

كميسيون فني بررسي و صدور پروانه هاي بهداشتي در معا‌ونت غذا و داروي دانشگاه همدان برگزار شد.
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۰۴
مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان برگزارکرد:

نخستین کمیته بررسی عدم انطباقها و شکایات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

  نخستین کمیته بررسی عدم انطباقها و شکایات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و داروی همدان برگزار شد.
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۴۸
معاون غذا و داروی ارومیه تاکید کرد:

باید از مستندسازی خارج، و به سمت اجرای دقیق برنامه عملیاتی حرکت کنیم

دکتر حسن ملکی‌نژاد معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در حاشیه نخستین همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور با محوریت برنامه عملیاتی که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد با اعلام این مطلب گفت:
یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۶:۰۸
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه هشدار داد:

مسمومیت های غذایی در کمین شهروندان

مهندس مریم عباسی کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی گفت: رعایت نکردن مسایل بهداشتی در تهیه و مصرف موادغذایی و کم توجهی در نگهداری صحیح موادغذایی در منازل و رستوران‌ها مهم‌ترین عامل بروز مسمومیت‌های غذایی است.
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۱۵
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی دانشگاه همدان خبر داد:

موفقیت معاونت غذا و داروی دانشگاه همدان در دریافت گواهی ایزو 17025 آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو

مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی دانشگاه همدان از موفقیت معاونت غذا و دارو دردریافت گواهی ایزو 17025 آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو خبر داد.
شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۸
چرا برخی افراد پس از نوشیدن شیر دچار شکم درد ، نفخ و اسهال می شوند؟

عدم تحمل شیر و راهکارهای مقابله با آن

کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه عنوان کرد: بعضی از افراد  پس از نوشیدن شیر دچار شکم درد ، نفخ ، اسهال می شوند. به همین خاطر از خوردن شیر که مصرف آن برای همه ضروریست خودداری می کنند.
چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشدار داد:

در استفاده از روغن های فله ای هوشیار باشید!

کارشناس مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو کرمانشاه: اخیرا در مقابل دید مشتری روغن‌هایی مثل کنجد و سیاهدانه را می‌گیرند و به این عنوان که هیچ گونه مواد نگهدارنده و افزودنی ندارد به مشتریان عرضه می‌کنند.
سه شنبه ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵
ابتکاری ویژه در معاونت غذا و داروی ارومیه؛

کتابچه مصور «حدیث خدمت» در معاونت غذا و داروی ارومیه انتشار یافت.

دکتر حسن ملکی نژاد معاون غذا و دارو استان آذربایجان غربی گفت: این کتابچه مشتمل بر اهم فعالیت‌های انجام یافته در حوزه‌های نظارت بر امور دارو و مواد مخدر، نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و نیز سایر حوزه‌های پشتیبانی این معاونت است .
سه شنبه ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۵۴
افتخاری دیگر از استان آذربایجان غربی:

درخشش معاون غذا و ارومیه در مجامع بین المللی

عضو هیات علمی دانشکده داروسازی و معاون غذا و داروی ارومیه برای سوّمین بار بعنوان عضو کمیته ارزیابی دانشگاه اترخت هلند انتخاب شد.
یکشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۳۶
رئیس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو خبر داد:

پیشرفت در راه اندازی روش های جدید آزمون

رئیس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اداره کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در راستای  تدوین، راه اندازی و اعتبار بخشی روش ها و تضمین کیفیت نتایج آزمون تعداد روش های جدید آزمون راه اندازی و اعتباربخشی شده را افزایش داده است.
شنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۱۳
به همت معاونت غذا و داروی ارومیه:

تعیین میزان پرولین در عسل، روشی برای ارزیابی کیفیت عسل

دکتر امیر رحیمی راد مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی گفت: میزان پرولین در عسل تولیدی استان آذربایجان غربی اندازه‌گیری می‌شود.
دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۳۱
در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه صورت گرفت:

بررسی کاهش بار آلودگی میکروارگانیسم در زردچوبه

کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه: زردچوبه با نام علمي cureuma lenga  گياهي چندساله است و به عنوان طعم دهنده از مواد اصلي ادويه ها و از آن به عنوان رنگ غذايي در پاره اي مناطق استفاده ميكنند.
چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۰
توسط معاونت غذا و دارو فسا صورت گرفت:

کسب رتبه اول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سطح سه

آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا رتبه اول ارتقاء توانمندسازی آزمایشگاه های سطح سه کشور را کسب کرد.
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۴۶
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:

کسب رتبه دوم مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور

در سیزدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت های غذا و دارو سراسر کشور مورخ20 و 21 اردیبهشت ماه سال جاری 96 در لرستان، مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه دوم در بین آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو سطح یک کشوری گردید.
یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۵۶
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو کرمانشاه عنوان کرد:

تاثیر شستشو و خیساندن برنج در کاهش میزان سرب

کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو:  افزایش بیش از حد جمعیت و الگوی فعالیت صنعتی امروزی، خصوصاً از نیمه دوم قرن حاضر باعث آلودگی های زیست محیطی، بویژه آلودگی با فلزات سنگین شده است.
یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰
رئیس آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو:

استفاده از توان علمی متخصصین در شناسایی روشهای شناسایی آلاینده ها/ ضرورت استقرار سامانه پایش، کنترل و پیشگیری از تقلبات

رئیس آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در خرم آباد اظهار داشت: در پیشگیری از بروز بیماریهای مزمن، واردات انواع مواد غذایی به کشور و همچنین تضمین صادرات مواد غذایی به کشورهای دنیا برای کمک به رشد صادرات غیر نفتی، استقرار سامانه های پایش،کنترل و پیشگیری از وقوع آلاینده ها و تقلبات در مواد غذایی، یکی از ضروریات تضمین سلامت غذای جامعه است.
پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷
معاون غذا و دارو لرستان:

سیزدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های غذا و دارو سراسر کشور فردا آغاز می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان، از برگزاری سیزدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های غذا و دارو سراسر کشور در لرستان خبر داد.
سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۱۴

بازدید دانش آموزان دخترانه معرفت از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی اهواز+ گزارش تصویری

دانش آموزان دخترانه معرفت اهواز از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی خوزستان بازدید کردند.
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۱۰