کد خبر : 22176 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۹:۴۲

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

کارگاه آموزشی "کنترل كیفيت گندم و روشهاي نمونه برداري" در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

با هدف ارتقاء دانش مسئولین فنی کارخانجات آرد استان در خصوص آخرین دستورالعمل هاي کنترل کيفيت گندم و روش هاي صحيح نمونه برداري، كارگاه يك روزه اي در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد.



به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی شهرکرد، مهندس ابراهیم داوودی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی استان ضمن اعلام این خبر گفت: کیفیت آرد تولیدی در کارخانجات ارتباط مستقیمی با کیفیت گندم تحویلی به کارخانه دارد. وي با تاکيد بر اينکه وجود ذرات خاک، شن، چوب، حشرات و لارو آنها، وجود دانه هاي علف هاي هرز و همچنين دانه هاي گندم نامرغوب و آفت زده و آلوده به قارچ همگي عامل افت كيفيت گندم هستند گفت: هدف از برگزاري اين كارگاه، افزايش آگاهي مسئولين فني كارخانجات استان در خصوص روش هاي صحبح نمونه برداري و كنترل كيفيت گندم هاي ورودي به كارخانه است. مهندس داوودي ادامه داد: در اين كارگاه علاوه بر مسئولين فني كارخانجات، نمايندگاني از ادارات صمت، غله و استاندارد حضور داشتند و آخرين دستورالعمل هاي ابلاغي مربوط به كنترل كيفيت گندم و روش هاي نمونه برداري بررسي و در خصوص ارائه راهكارهاي عملي در جهت بهبود كيفيت آرد كارخانجات استان تبادل نظر شد.