کد خبر : 21896 تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ ۱۳:۲۵

از سوی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان اعلام شد؛

اهم فعاليت‌ها و اقدامات انجام شده حوزه مديريت غذا و محصولات آرايشي و بهداشتي

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان،دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و دارو با بیان اینکه اهم فعاليت‌ها و اقدامات انجام شده حوزه مديريت غذا و محصولات آرايشي و بهداشتي این معاونت در بسیج سلامت نوروزی از 25 اسفند ماه سال گذشته شروع شده است و تا 16 فروردین ماه سالجاری به طور مستمرادامه داشت، اظهارکرد:این معاونت طبق وظیفه ذاتی خود در راستای سلامت آحاد جامعه و اعلام آمادگی که هرسال مانند سایر معاونت های دانشگاه در بسیج امکانات و نیروی متخصص جهت سلامت نوروزی و خدمت به هموطنان گام برمی دارد،امسال نیز همچون سالهای گذشته این موضوع را به صورت جدی و با شدت هر چه تمام در دستورکارخود قرار داده است

دکتر خدادادی ادامه داد: برنامه ریزی نظارتی این معاونت دراواسط اسفند ماه سال گذشته با قوت پیگیری شد و نظارت های نوروزی از 25 اسفند ماه کلید خورد و تا 16 فروردین ماه با تمام قوا ادامه داشت.

وی در ادامه اهم فعالیتهای معاونت غذا و دارو را در حیطه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی به شرح زیر اعلام کرد:

رديف

شرح اقدامات و فعاليت‌ها

شاخص

مقدار/تعداد

نتيجه اقدامات /ملاحظات

1

حضورمدیریت غذاومحصولات آرایشی، بهداشتی و كارشناسان غذايي در برنامه كشيك نوروزی

نفر ساعت

547

تشديد بازرسي- پاسخگويي و رسيدگي به شكايات

2

تهیه، طراحی وتدوین ویژه نامه نوروزی وچاپ وتوزیع گسترده به همراه ارسال بسته های آموزشی در سطح استان،هتل ها و اقامتگاهها، مبادی ورودی، مراکزفرهنگی تفریحی، ادارات وسازمانها وشبکه های بهداشت ودرمان وپایگاههای سلامت نوروزی استان همدان

جلد

100

ارتقاء‌ سطح آگاهي جامعه- آشنايي با محصولات غير مجاز-آموزش نشانگر های رنگی تغذیه ای- سامانه ردیابی ورهگیری برچسب اصالت وسلامت

3

توزیع کتابچه سلامت نوروزی به معاونت های غذا ودارو سراسر کشور وسازمان غذا ودارو

جلد

100

اطلاع رسانی کشوری

4

انجام مأموريت هاي اداري و بازرسي های مستمر وحضور در نمایشگاههای عرضه مواد غذایی وبهداشتی

نفر ساعت

105

بازديدهاي فني و بهداشتي در ايام نوروزتشدید کنترل های نظارتی

5

بازديد از مراكز عرضه محصولات آرايشي و بهداشتي

واحد

84

تشديد نظارت‌هاي بهداشتي- جلوگيري از عرضه محصولات غير مجاز 

6

بازديد و كنترل مراكز عرضه محصولات غذايي و فروشگاه های زنجیره ای

واحد

69

تشديد نظارت‌هاي بهداشتي- جمع آوري محصولات غير مجاز 

7

بازدید از کارگاهها وکارخانجات تولیدی صنایع غذایی وبهداشتی

واحد

87

بازرسی وکنترل مواداولیه ومحصول -شرایط فنی وبهداشتی-حضور مسئول فنی

8

جمع اوري اقلام مكشوفه غير مجاز

قلم

176

جلوگيري از عرضه و مصرف اقلام غير مجاز

9

بازديد از هتل‌ها مراكز اقامتي و رستوران‌ها

واحد

26

نظارت بر مصرف مواد اوليه- نحوه طبخ و تهيه غذا- كنترل و نمونه برداري

10

نمونه برداري از مواد غذايي و ارسال به آزمايشگاه

نمونه

39

كنترل كيفيت مواد اوليه مصرفي- بررسي مجوزهاي بهداشتي

11

پاسخگويي و رسيدگي به شكايات مردمي

مورد

29

رعايت حقوق شهروندي- تذكر و اخطار

12

آموزش و اطلاع رساني حضوری در سطح عرضه و مراكزبا موضوع کنترل قاچاق-سامانه TTAC-سلامت وایمنی غذایی

نفر ساعت

85

اطلاع رساني درخصوص ضوابط و مقررات ارتقاء‌آگاهي عمومي

13

انجام مصاحبه زنده راديوئي وتلویزیونی با صداوسیمای مرکز همدان درخصوص نكات بهداشتي و ايمني غذایی وجلوگیری از عرضه محصولات قاچاق آرایشی وبهداشتی

مرتبه

40

فرهنگ سازي عمومي- اطلاع رساني و ارتقاء آگاهي جامعه

14

انجام مصاحبه زنده راديوئي مدیر غذا با شبکه سراسری رادیو ایران(برنامه خانه وخانواده) درخصوص نكات بهداشتي و ايمني غذایی وجلوگیری از عرضه محصولات قاچاق آرایشی وبهداشتی

مرتبه

20

فرهنگ سازي عمومي- اطلاع رساني در سطح کشور

15

آموزش در فضاي مجازي و ارسال پيام‌هاي بهداشتي

پيام

15

آشنايي با نكات بهداشتي در جامعه و ارتقاء‌ آگاهي عمومي

16

ارجاع نامه‌هاي اداري و مكاتبات

نسخه (برگ)

635

انجام امور ارباب رجوع تسريع در پاسخ

17

ارجاع پرونده واحدهاي غير فعال به كميسيون جهت ابطال پروانه هاي بهداشتي

واحد

3

تعيين تكليف وضعيت فعاليت كارخانه

18

تكميل مدارك مربوط به صدور پروانه هاي بهداشتي

واحد

8

تسريع در صدور و تمديد پروانه هاي بهداشتي

19

صدور تذكر واخطار كتبي

واحد

7

اصلاح و رفع نواقص توليد و رعايت ضوابط

20

معرفی به مراجع قضایی

واحد

2

برخورد قانونی با متخلفین-اصلاح ورفع نواقص بهداشتی

21

برگزاري گشت هاي مشترك بازرسي با ساير بخش‌ها و ارگان‌ها( تعزيرات اماكن صنعت و معدن و .. )

مورد

7

تشدید کنترل های نظارتی سطح عرضه وبرخورد قانونی

 


به گزارش ایفدانا - Ifdana 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان،دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و دارو با بیان اینکه اهم فعاليت‌ها و اقدامات انجام شده حوزه مديريت غذا و محصولات آرايشي و بهداشتي این معاونت در بسیج سلامت نوروزی از 25 اسفند ماه سال گذشته شروع شده است و تا 16 فروردین ماه سالجاری به طور مستمرادامه داشت، اظهارکرد:این معاونت طبق وظیفه ذاتی خود در راستای سلامت آحاد جامعه و اعلام آمادگی که هرسال مانند سایر معاونت های دانشگاه در بسیج امکانات و نیروی متخصص جهت سلامت نوروزی و خدمت به هموطنان گام برمی دارد،امسال نیز همچون سالهای گذشته این موضوع را به صورت جدی و با شدت هر چه تمام در دستورکارخود قرار داده است

دکتر خدادادی ادامه داد: برنامه ریزی نظارتی این معاونت دراواسط اسفند ماه سال گذشته با قوت پیگیری شد و نظارت های نوروزی از 25 اسفند ماه کلید خورد و تا 16 فروردین ماه با تمام قوا ادامه داشت.

وی در ادامه اهم فعالیتهای معاونت غذا و دارو را در حیطه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی به شرح زیر اعلام کرد:

رديف

شرح اقدامات و فعاليت‌ها

شاخص

مقدار/تعداد

نتيجه اقدامات /ملاحظات

1

حضورمدیریت غذاومحصولات آرایشی، بهداشتی و كارشناسان غذايي در برنامه كشيك نوروزی

نفر ساعت

547

تشديد بازرسي- پاسخگويي و رسيدگي به شكايات

2

تهیه، طراحی وتدوین ویژه نامه نوروزی وچاپ وتوزیع گسترده به همراه ارسال بسته های آموزشی در سطح استان،هتل ها و اقامتگاهها، مبادی ورودی، مراکزفرهنگی تفریحی، ادارات وسازمانها وشبکه های بهداشت ودرمان وپایگاههای سلامت نوروزی استان همدان

جلد

100

ارتقاء‌ سطح آگاهي جامعه- آشنايي با محصولات غير مجاز-آموزش نشانگر های رنگی تغذیه ای- سامانه ردیابی ورهگیری برچسب اصالت وسلامت

3

توزیع کتابچه سلامت نوروزی به معاونت های غذا ودارو سراسر کشور وسازمان غذا ودارو

جلد

100

اطلاع رسانی کشوری

4

انجام مأموريت هاي اداري و بازرسي های مستمر وحضور در نمایشگاههای عرضه مواد غذایی وبهداشتی

نفر ساعت

105

بازديدهاي فني و بهداشتي در ايام نوروزتشدید کنترل های نظارتی

5

بازديد از مراكز عرضه محصولات آرايشي و بهداشتي

واحد

84

تشديد نظارت‌هاي بهداشتي- جلوگيري از عرضه محصولات غير مجاز 

6

بازديد و كنترل مراكز عرضه محصولات غذايي و فروشگاه های زنجیره ای

واحد

69

تشديد نظارت‌هاي بهداشتي- جمع آوري محصولات غير مجاز 

7

بازدید از کارگاهها وکارخانجات تولیدی صنایع غذایی وبهداشتی

واحد

87

بازرسی وکنترل مواداولیه ومحصول -شرایط فنی وبهداشتی-حضور مسئول فنی

8

جمع اوري اقلام مكشوفه غير مجاز

قلم

176

جلوگيري از عرضه و مصرف اقلام غير مجاز

9

بازديد از هتل‌ها مراكز اقامتي و رستوران‌ها

واحد

26

نظارت بر مصرف مواد اوليه- نحوه طبخ و تهيه غذا- كنترل و نمونه برداري

10

نمونه برداري از مواد غذايي و ارسال به آزمايشگاه

نمونه

39

كنترل كيفيت مواد اوليه مصرفي- بررسي مجوزهاي بهداشتي

11

پاسخگويي و رسيدگي به شكايات مردمي

مورد

29

رعايت حقوق شهروندي- تذكر و اخطار

12

آموزش و اطلاع رساني حضوری در سطح عرضه و مراكزبا موضوع کنترل قاچاق-سامانه TTAC-سلامت وایمنی غذایی

نفر ساعت

85

اطلاع رساني درخصوص ضوابط و مقررات ارتقاء‌آگاهي عمومي

13

انجام مصاحبه زنده راديوئي وتلویزیونی با صداوسیمای مرکز همدان درخصوص نكات بهداشتي و ايمني غذایی وجلوگیری از عرضه محصولات قاچاق آرایشی وبهداشتی

مرتبه

40

فرهنگ سازي عمومي- اطلاع رساني و ارتقاء آگاهي جامعه

14

انجام مصاحبه زنده راديوئي مدیر غذا با شبکه سراسری رادیو ایران(برنامه خانه وخانواده) درخصوص نكات بهداشتي و ايمني غذایی وجلوگیری از عرضه محصولات قاچاق آرایشی وبهداشتی

مرتبه

20

فرهنگ سازي عمومي- اطلاع رساني در سطح کشور

15

آموزش در فضاي مجازي و ارسال پيام‌هاي بهداشتي

پيام

15

آشنايي با نكات بهداشتي در جامعه و ارتقاء‌ آگاهي عمومي

16

ارجاع نامه‌هاي اداري و مكاتبات

نسخه (برگ)

635

انجام امور ارباب رجوع تسريع در پاسخ

17

ارجاع پرونده واحدهاي غير فعال به كميسيون جهت ابطال پروانه هاي بهداشتي

واحد

3

تعيين تكليف وضعيت فعاليت كارخانه

18

تكميل مدارك مربوط به صدور پروانه هاي بهداشتي

واحد

8

تسريع در صدور و تمديد پروانه هاي بهداشتي

19

صدور تذكر واخطار كتبي

واحد

7

اصلاح و رفع نواقص توليد و رعايت ضوابط

20

معرفی به مراجع قضایی

واحد

2

برخورد قانونی با متخلفین-اصلاح ورفع نواقص بهداشتی

21

برگزاري گشت هاي مشترك بازرسي با ساير بخش‌ها و ارگان‌ها( تعزيرات اماكن صنعت و معدن و .. )

مورد

7

تشدید کنترل های نظارتی سطح عرضه وبرخورد قانونی