کد خبر : 21745 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۸ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۳۸

سامانه ای شدن و تسهیل فرایندهای صدور پروانه ها و مجوز های بهداشتی حوزه غذائی و آشامیدنی

رئیس سازمان غذا ودارو از سامانه ای شدن و تسهیل فرایندهای صدور پروانه ها و مجوز های بهداشتی حوزه غذائی و آشامیدنی در راستای حمایت از رونق تولید خبر داد.



به گزارش ایفدانا براساس برنامه های عملیاتی حمایت از تولید داخل به منظور ارتباط مستقیم و بررسی زمینه های حمایتی از تولید داخل، تیمی متشکل از مدیران سازمان غذا ودارو از مجتمع تولیدی میهن در حوزه غذائی و آشامیدنی بازدید کردند.

دکتر مهدی پیرصالحی، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا ودارو در جریان این بازدید، گفت: برنامه ریزی های رونق تولید داخل از اهم برنامه های سازمان غذا ودارو در سال جدید است، که مخصوصا در حوزه غذا و تغذیه باید کمک کنیم  تولید داخل هرچه بیشتر رونق پیدا کند، همچنین در حوزه محصولات غذائی و آشامیدنی رونق تولید محصولات با ارزش تغذیه ای بسیار حائز اهمیت است.

به گفته رئیس سازمان غذاودارو از مهمترین برنامه های حمایتی رونق تولید که به زودی مخصوصا در حوزه غذا بهره برداری خواهد شد، سامانه ای شدن  و تسهیل فرایندهای صدور مجوزها و پروانه های بهداشتی تولید است.

دکتر مفید، مدیر کل ارزیابی و نظارت بر مواد غذائی و آشامیدنی در حاشیه این بازدید، ابراز امیدواری کرد که با رونق بیشتر تولید و عرضه محصولات غذایی سالمتر و اصلاح الگوی تغذیه ای، نیاز به دارو ودرمان کمتر شود.

وی از رتبه بندی و درجه بندی واحدهای تولیدی در سال ۱۳۹۸ خبر داد و افزود: تسهیلات حمایتی ویژه ای مخصوصا برای واحدهای تولیدی برتر برنامه ریزی شده است.

مدیر کل نظارت بر مواد غذائی و آشامیدنی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت صددرصدی از تولید داخل از تولید کنندگان نیز خواست همچنان با تولید خوب محصولات غذائی برای حفظ و ارتقاء سلامت مصرف تلاش کنند.

لازم به ذکر است در این بازدید دکتر راسخ مشاور رئیس سازمان غذا ودارو ، دکتر دارائی مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا ودارو و جمعی از مدیران ارشد سازمان غذا ودارو حضور داشتند که در خصوص موضوعات مطروحه پیگیری های لازم را انجام خواهند داد.