کد خبر : 21588 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ۱۵:۱۴

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز

توسط مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو البرز عنوان شد:

نظارت5 تیم بازرسی بر واحدهای تولید مواد خوراکی و آشامیدنی در ایام نوروز



به گزارش ایفدانا -

مدیرادراه  نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز از آمادگی  کامل 5 تیم بازرسی برای نظارت بر واحدهای تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در ایام نوروز خبر داد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو البرز:

 دکترجعفری در مصاحبه با روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت: در ایام نوروز5 اکیپ بازرسی متشکل از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برکلیه واحدهای تولیدی و کارگاهی دارای پروانه بهداشتی در حوزه مواد خوراکی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی نظارت خواهند داشت.

دکتر جعفری افزود:بر اساس هماهنگی های انجام گرفته، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها نیز آماده هستند که نظارت لازم و کافی را در این خصوص  اعمال کنند.

وی درادامه افزود: شهروندان و خصوصا مسافرین در هنگام خرید محصولات و هرگونه فرآورده خوراکی به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه بهداشتی و مجوزهای بهداشتی لازم و نیز شرایط نگهداری آن محصول در مکان عرضه توجه شود. و نیز در هنگام خرید کالاهای سلامت محور وارداتی مخصوصاً اقلام آرایشی و بهداشتی خارجی به برچسب اصالت و سلامت کالا دقت لازم به عمل آید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو عنوان کرد: هموطنان گرامی می توانند در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در محصولات موضوع را با شماره تلفن32500156  واحد شکایات  مدیریت نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو یا از طیق سامانه ارتباطات مردمی معاون غذا و دارو به شماره: 10002612558935 در میان بگذارند تا در اسرع وقت به شکایت و گزارشات آنها رسیدگی شود.