کد خبر : 21579 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ۱۳:۱۱

در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفت:

بررسی بیش از دویست پروانه طی آخرین جلسه کمیته فنی و قانونی معاونت غذا ‌و ‌دارو در سال جاری

آخرین جلسه کمیته فنی و قانونی معاونت غذا ‌و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری با حضور اعضاء و بررسی تعداد 240 پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی به کار خود پایان داد.



به گزارش ایفدانا - Ifdana،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد،دکتر علی اصغر اسماعیل زاده؛ مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت در سال جاری گفت: در راستای بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و‌ در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت،ورود مواد‌غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و بهداشتی، چهل و سومین و آخرین جلسه کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو در سال جاری با حضور معاون غذا ‌‌و ‌دارو، مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت غذا و دارو، ،مدیر آزمایشگاه کنترل نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت غذا و دارو، تعدادی از اعضا هیات علمی دانشگاه ،نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که طی این نشست، تعداد 240 عدد پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: در 6 ماهه اول سال جاری، تعداد 2471 عدد پروانه در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه بررسی که این تعداد شامل 2137 مورد پروانه ساخت، 220 مورد پروانه بهره برداری و 114 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.  

شایان ذکر است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی تشکیل شده است.

گفتنی است: سلسله جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو، هر هفته با حضور اعضا این کمیته به میزبانی معاونت غذا‌ و‌ دارو برگزار و در چهل و سومین و آخرین جلسه این کمیته در خصوص تسهیل در روند صدور پروانه ها و هماهنگی با مراکز علمی دانشگاهی، مشکلات واحدهای تولیدی از نظر بهداشتی، فنی و ... بحث و تبادل نظر گردید.