کد خبر : 21559 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۸

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مسئولین فنی صنایع لبنی و آشامیدنی استان اصفهان در ایام نوروز 98

جلسه سیاست های کلی معاونت در خصوص کنترل و نظارت مواد غذایی تبیین شده و در ادامه در خصوص برنامه های معاونت جهت نظارت بر واحد های تولیدی در ایام نوروز 



به گزارش ایفدانا -در این جلسه سیاست های کلی معاونت در خصوص کنترل و نظارت مواد غذایی تبیین شده و در ادامه در خصوص برنامه های معاونت جهت نظارت بر واحد های تولیدی در ایام نوروز و لزوم ارائه برنامه فعالیت کارخانجات در این ایام تاکید شد، در این جلسه مواردی در خصوص نحوه تکمیل فرم های مربوط به پروانه ساخت طرح برچسب، تکمیل فرم های prps، مباحث مربوط به فرآورده های تراریخته، ارائه گزارش های ماهیانه و برخی موارد مربوط آموزش های لازم ارائه گردید.