کد خبر : 21235 تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۳:۲۸

کارشناس ارشد تغذیه و بیوشیمی معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی گفت:

تغذیه نامناسب و حذف صبحانه از رژیم غذایی کودکان، بر رشد ذهنی آنان تاثیرگذار است

مهندس ناصر غضنفریراد کارشناس ارشد تغذیه و بیوشیمی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در مصاحبه با برنامه رادیوئی سلام یاشاییش صدا و سیمای استان در خصوص اهمیت صبحانه سالم در گروه‌های مختلف سنی تصریح کرد: 



به گزارش ایفدانا - Ifdana از روابط عمومی معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی:

مهندس ناصر غضنفری راد کارشناس ارشد تغذیه و بیوشیمی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در مصاحبه با برنامه رادیوئی سلام یاشاییش صدا و سیمای استان در خصوص اهمیت صبحانه سالم در گروه‌های مختلف سنی تصریح کرد: صرف صبحانه علاوه بر افراد بزرگسال برای کودکان و نوجوانان در سنین رشد نیز دارای اهمیت ویژه و بالایی می‌باشد. دانش آموزانی که روز خود را با صرف صبحانه سالم شروع می‌کنند از نظر تحصیل نسبت به سایر دانش آموزان از عملکرد بهتری برخوردار هستند. این کودکان انرژی بیشتری برای قدرت تمرکز، یادگیری، حل مسائل و حتی بازی دارند. در واقع تغذیه نامناسب و حذف صبحانه از رژیم غذایی کودکان، روی رشد ذهنی آنان تاثیر منفی خواهد گذاشت.

وی در خصوص اهمیت صبحانه سالم در ایام امتحانات گفت: با توجه به اینکه فاصله بین شام تا صبحانه عمدتا بین 7 الی 8 ساعت و گاها بیشتر طول می‌کشد و ناشتایی بیش از آن در ساعات امتحان، موجب بروز ضعف در دانش آموزان می‌کند لذا ضروری است در تمامی ایام بخصوص فصل امتحانات تغذیه مناسب و صبحانه سالم داشته باشند. در این ایام به دلیل استرس و اضطراب ناشی از امتحانات دانش آموزان از خوردن صبحانه امتناع می‌کنند برای رفع این موضوع باید قبل از امتحانات کودکان را عادت دهیم بدون صرف صبحانه از منزل خارج نشوند و نیز به منظور ایجاد اشتها و افزایش میل به صرف صبحانه سعی کنیم در تنوع و کیفیت صبحانه تغییراتی انجام دهیم.