کد خبر : 20968 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ ۱۱:۲۲

توسط آمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد:

کارگاه آموزشی مدیریت کیفیت در آزمایشگاه براساس استاندارد ایزو 17025

مدیر آمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کیفیت در آزمایشگاه براساس استاندارد ایزو 17025 برای کارشناسان این مدیریت خبر داد.



به گزارش ایفدانا - به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمانشاه: دکتر مجید محمودی با اعلام این خبر گفت: این کارگاه به مدت دو روز و در روزهای دوشنبه و سه شنبه (هفدهم و هجدهم دی ماه) در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برای کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو  این معاونت برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه مهندس بدریه سحرگاهی به عنوان مدرس کارگاه در خصوص الزامات استاندارد ایزو 17025 را برای کارشناسان تشریح کرد.