کد خبر : 20599 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۹

مدیریت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان برگزار کرد:

کارگاه آموزشی مستند سازی و رفتار سازمانی

کارگاه آموزشی مستند سازی و رفتار سازمانی در معاونت غذا و داروی همدان برگزار شد.



به گزارش ایفدانا - به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مدیرنظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه  در این جلسه که با حضور کارشناسان نظارتی ستاد و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها برگزار شد، با تاکید بر اهمیت مستند سازی و لزوم تغییر اعتقاد و نگرش نسبت به این موضوع اظهار کرد: اصول مستند سازی به پایش و ارزشیابی  ارزش می دهد و  سازمانها با مستند سازی  می توانندبه اصلاح فرآیند بپردازند.

وی مستندسازی را ابزاری برای ایجاد ارتباط بین کارشناسان و مدیران بیان کرد و افزود: بیشتر تصمیم ها، اقدام ها و تجدید نظرها مبتنی بر مستند سازی اعضای تیم ارائه دهنده خدمت است که باید با دقت و حوصله این مستندات جمع آوری شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آریشی و بهداشتی دانشگاه در ادامه با تعریف مستد سازی ، مراحل، اهداف،اصول کلی، ویژگی ها، انواع روش ها  و منابع اشتباهات در مستند سازی را برای کارشناسان شرح داد.

دکتر کاظم زاده با تاکیدبر احترام به شرح وظایف یاد آور شد: با تفویض اختیاری که به کارشناسان شبکه های بهداشت داده شده است باید در مقابل فعالیتهای انجام شده نیز پاسخگو باشند و هرجا که لازم به همکاری نیروهای ستادی باشد به طور قطع این تعامل و همکاری در پیشبرد اهداف انجام خواهد شد.

وی به توانمند سازی و جانشین پروری کارشناسان نظارتی اشاره کرد و گفت: کارشناسان با تجربه ستادی با برگزاری دوره های آموزشی، نیروهای توانمند تربیت کنند تا در آینده از مجموعه متخصص در حوزه غذا، آرایشی و بهداشتی بهره مند باشیم.