کد خبر : 20353 تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۱۸:۱۰

تفاهم نامه آموزشی و تحقیقاتی

امضای تفاهم نامه آموزشی و تحقیقاتی سلامت فرآورده‌های غذایی با دانشگاه علوم پزشکی مجازی

  تفاهم نامه  آموزشی و تحقیقاتی در حوزه سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی مابین اداره‌کل فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی و دانشگاه علوم پزشکی مجازی منعقد شد.



به گزارش ایفدانا ، به منظور استفاده از ظرفیت‌های برون سازمانی در اجرای وظایف و ماموریت‌های سازمان غذا و دارو،  تفاهم نامه همکاری در انجام امور آموزشی و تحقیقاتی در حوزه سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی و با رویکرد بهره‌گیری از آخرین دست‌آوردهای علمی، بین المللی از جمله در زمینه‌های برنامه های آموزشی و تحقیقاتی، برگزاری همایش، کارگاه و سمینارهای آموزشی و اطلاع رسانی در حوزه سلامت  مابین اداره‌کل فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی و دانشگاه علوم پزشکی مجازی منعقد شد.

دکتر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی قبل از انعقاد تفاهم نامه ماموریتها و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی مجازی را معرفی و همکاری دو مجموعه را بسیار مثبت ارزیابی کردند.

در ادامه دکتر مفید، مدیر کل فراورده های خوراکی و آشامیدنی ضمن استقبال از همکاریهای دوجانبه به لزوم گسترش برنامه های آموزشی اداره کل فراورده های خوراکی و آشامیدنی در راستای ارتقاء ایمنی و سلامت تاکید کرد.

لازم به ذکر است تفاهم نامه با امضاء دکتر مفید مدیر کل فراورده های خوراکی و آشامیدنی و دکتر امید سبزواری معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مجازی در محل دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی منعقد شد./