کد خبر : 20346 تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱

کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد:

زیاده روی در مصرف نمک سلامتی را به خطر می اندازد

کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی می تواند باعث افزایش فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.
 
 


کارشناس بهداشت مواد غذایی  در گفت و گو با خبرنگار ایفدانا هشدار داد: زیاده روی در مصرف نمک سلامتی را به خطر می اندازد.

حسین عبدالعزیزی گفت: چنانچه یک فرد دارای فشار خون بالایی باشد توصیه می شود که مصرف نمک خود را کاهش دهد و به برچسب روی مواد غذایی بسته بندی شده توجه کند که حاوی چه مقدار نمک است.

وی افزود: شهروندان حتما از مصرف انواع گوشت و فرآورده های آن شامل کالباس و سوسیس به ویژه کنسرو گوشت و سس ها که همگی دارای مقادیر زیادی نمک هستند پرهیز کنند.

این کارسناش در ادامه گفت: بنابر تحقیق منخصصان تاکنون کمبود اولیه غذایی سدیم(نمک طعام) در انسان مشاهده نشده است، اما عوارض کمبود ثانویه آن با افزایش دفع سدیم به واسطه اسهال، استفراغ، شدت تعریق در هوای گرم و یا نارسایی غذه فوق کلیوی بروز میکند که با نشانه هایی همچون بی اشتهایی، ضعف عضلانی، انقباضات دردناک ماهیچه ها، اختلالات تنفسی، ضعف و ازحال رفتن در اثر نارسایی جریان خون ممکن است دیده شود.

عبدالعزیزی در پایان یادآور شد: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی نیز می تواند باعث افزایش فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.

انتهای پیام/