کد خبر : 20127 تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۵

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

برگزاری جلسه آموزشی اصلاح الگوی تغذیه ای با استفاده از نشانگرهای رنگی و آشنایی با برچسب گذاری محصولات تغییر ژنتیک یافته جهت رابطین بهداشت به مناسبت روز جهانی غذا

داوطلبین و سفیران سلامت ،در کلاس آموزشی راهنمای استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای شرکت کردند.



به گزارش ایفدانا - Ifdanaبه نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو سمنان داوطلبین و سفیران سلامت ،در کلاس آموزشی راهنمای استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای شرکت کردند.

این برنامه آموزشی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه و با همکاری واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت سمنان برگزار و مهندس نجمدی کارشناس اداره نظارت برمواد غذایی معاونت غذاوداروی دانشگاه بابیان آخرین اطلاعات روز و مفید ،آموزشهای لازم را به این قشر از افراد ارائه داد.

مهمترین عناوین آموزشی ، مدیریت مصرف نمک، چربیها، تاکید بر تحرک بدنی، نکات مهم در خرید مواد غذایی و رویت نشانگرهای تغذیه ای با توجه به وضعیت سلامت و بیماری فرد، تاکید بر اهمیت سبزیجات در سفره غذایی،اسیدهای چرب ترانس، روغنهای اشباع  و غیر اشباع و آشنایی با برچسب گذاری محصولات تغییر ژنتیک یافته، ارتباط بین چراغ راهنما و اصلاح الگوی تغذیه جامعه بود .

لازم به ذکر است  رابطین و سفیران بهداشتی نقش مهمی را در تبادل اطلاعات و آموزش به  مردم مناطق تحت پوشش دارند.