کد خبر : 20040 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز

برگزاری کارگاه آموزشی برچسب اصالت کالا و نشانگر های رنگی تغذیه ای

این دوره آموزشی بر اساس تقویم و برنامه ریزی صورت گرفته در هفته جهانی غذا صورت گرف.



به گزارش ایفدانا - با توجه به برگزاری مراسم هفته جهانی غذا و بر اساس برنامه ریزری های قبلی صورت گرفته و اهمیت آگاهی بخشی به عموم مردم خصوصا  دانش آموزان، صبح امروز سه شنبه مورخ   1397/07/24  با هماهنگی واحد آموزش معاونت غذا و دارو و اداره کل آموزش و پرورش استان البرز جلسه آموزشی در دو دبیرستان  توسط کارشناسان این معاونت برگزار گردید.
مهندس خلج در گفتگویی با روابط عمومی معاونت غذا و دارو هدف از برگزرای این دوره ها را اینگونه بیان نمود:
در این جلسه در خصوص رمزکشایی از برچسب اصالت کالا و نحوه شناسایی و رهگیری کالای اصیل از کالای قاچاق و تقلبی در سامانه
TTAC  و همچنین نشانگرهای تغذیه ای نصب شده برروی محصولات غذایی آموزش های لازم ارائه گردید.