کد خبر : 20039 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۰۱

یادداشتی به قلم مهندس حسین عبدالعزیزی

روزجهانی غذا، زیر سایه گرسنگی!

کارشناس بهداشت مواد غذایی در یادداشتی به مناسبت فرا رسیدن بیست و چهارم مهرماه (16 اُکتبر) سال روز تاسیس سازمان جهانی غذا(فائو) و نامگذاری آن به روز جهانی غذا مطلبی نوشت که حقیقتا جای بسی تامل و تفکر دارد و همگان را به کمی اندیشه در زمینه کمبود شدید مواد غذایی که اقشار مختلف جهان را در برگرفته به ویژه کودکان دعوت می کند!



به گزارش ایفدانا - Ifdana، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، مهندس حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی در یادداشتی به مناسبت فرا رسیدن بیست و چهارم مهرماه (16  اُکتبر) سال روز تاسیس سازمان جهانی غذا(فائو) و نامگذاری آن به روز جهانی غذا مطلبی نوشت که حقیقتا جای بسی تامل و تفکر دارد و همگان را به کمی اندیشه در زمینه کمبود شدید مواد غذایی که اقشار مختلف جهان را در برگرفته به ویژه کودکان دعوت می کند!

در این یادداشت که به شعار امسال روز جهانی غذا مبنی بر « رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنگی تا سال 2030» به عنوان اصل و محور جهانی  اشاره شده است، بر رعایت الگوی مصرف و گام برداشتن عملی در مسیر به کار گیری سبک زندگی اسلامی ایرانی تاکید می کند.

عبدالعزیزی برضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی  توسط تک تک افراد جامعه تاکید کرد و افزود: مسئولان متولی اعم از وزارت بهداشت و سایر نهاد های دولتی و خصوصی با بسیج همگانی و با توجه به این مهم در راستای رفع گرسنگی و تامین سلامت مردم که حقیقتا گام های موثری برداشته اند بیش از گذشته تلاش مضاعفی انجام دهند .

البته به اذعان مسئولان سازمان غذا و دارو وضعیت کنترل و نظارت بر بخش غذاهای صنعتی، کارخانجات تولید کننده مواد غذایی در کشور مطلوب است و به همین دلیل می بایست برای تامین سلامت و امنیت غذایی مردم علاوه بر فرهنگسازی نیزاز چرخه مزرعه تا سفره مصرف کننده  برای آینده تدابیر و چاره ای اندیشیده شود.

در پایان توصیه می شود ضمن تعادل در مصرف غذاها باید تاکید شود که شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده اشان می بایست حتما مصرف غذایی فیبردار همچون سبزیجات را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.

 

انتهای پیام/