کد خبر : 19927 تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۰۹

مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بر گزار کرد:

نخستین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی غذا

نخستین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی غذا در معاونت غذا و داروی همدان برگزار شد.



به گزارش ایفدانا -  به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، در این جلسه که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، رئیس امور اداری، روابط عمومی و مسئول خدمات معاونت برگزار شد، با تاکید بر  شعار امسال روز جهانی غذا " رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030" به عنوان محور جهانی، موضوع " تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت"  را به عنوان محور ملی با زیر مجموعه های کاهش مصرف نمک، قند، چربی ، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج  و معرفی نشان ایمنی و سلامت بیان کرد و گفت: با توجه به رسالت این حوزه مبنی بر تامین سلامت و امنیت غذایی،  این مدیریت به منظور تحقق اصلاح الگوی تغذیه با توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای به عنوان یکی از سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو ، آموزش و فرهنگ سازی را در الویت برنامه های خود در هفته جهانی غذا قرار داده است.