کد خبر : 19695 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ ۱۳:۰۰

توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه برگزار شد:

کارگاه آموزشی ایمنی مواد غذایی برگزار شد

کارگاه آموزشی ایمنی مواد غذایی برای  370 نفر از معلمین آموزش و پرورش ناحیه یک کرمانشاه  برگزار شد.



به گزارش ایفدانا - به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمانشاه: در این کارگاه که در روزهای هفدهم ،هجدهم و نوزدهم شهریورماه در سالن اجتماعات دبیرستان پروینی کرمانشاه برگزار شد مهندس لاله مظفری کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه در خصوص برچسب اصالت كالا و تقلبات مواد غذايي و بهداشت بوفه هاي مدارس  و تغذبه سالم در مدارس به ارائه مطلب پرداخت.

گفتنی است این کارگاه با همكاري اموزش و پرورش استان و ناحيه ١ و مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه برگزار شد.