کد خبر : 19306 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ ۱۳:۳۷

انجمن مسئولین فنی کارخانجات تولید موادخوراکی وآشامیدنی کرمان برگزار کرد.

آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی

   دوره آموزشی تشخیص سریع آلودگی های میکروبی ویژه مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، 15 مرداد ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.



به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذاودارو کرمان،  دوره آموزشی تشخیص سریع آلودگی های میکروبی ویژه مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، 15 مرداد ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

این دوره به همت انجمن مسئولین فنی و همکاری معاونت غذا و دارو کرمان برگزار شد.

 

در این دوره آموزشی، دکتر فهیمی اسکوئی مدیرعامل شرکت بازرسی ics و مدرس دوره،  آموزش های لازم را ارائه کرد.