کد خبر : 18723 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۴۳

با ثبت جهانی عسل سبلان :

برگزاری جلسه هماهنگی معاونتهای غذا و دارو و امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جهت ساماندهی عرضه شهد عسل و سرشیر سنتی

با ثبت جهانی برند عسل سبلان جلسه هماهنگی ساماندهی عرضه شهد عسل و سرشیر سنتی در استان با حضور معاونین غذا و دارو و امور بهداشتی دانشگاه، رییس مرکز بهداشت شهرستان های اردبیل و سرعین و مدیران و کارشناسان معاونت ها و مراکز مذکور برگزار شد.



به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اردبیل با توجه به اهمیت تولید عسل به عنوان یکی از محصولات اصلی استان اردبیل و ثبت جهانی برند عسل سبلان، همچنین تولید و عرضه محصول سرشیر سنتی در شهرهای توریستی اردبیل و سرعین، به منظور ارتقای کیفیت محصولات مورد اشاره و جلوگیری از عرضه شهدهای عسل غیر استاندارد و ساماندهی و انجام نظارتهای لازم بر کارگاههای تولید سرشیر و مراکز عرضه آن، جلسه هماهنگی معاونتهای غذا و دارو و امور بهداشتی دانشگاه در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو با حضور معاونین غذا و دارو و امور بهداشتی دانشگاه ، رییس مرکز بهداشت شهرستانهای اردبیل و سرعین و مدیران و کارشناسان معاونتها و مراکز مذکور برگزار شد. در  این جلسه دکتر محسن ارزنلو معاون غذا و دارو و دکتر بابک نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه بر جایگاه تولید عسل در استان و لزوم انجام نظارتهای مستمر بر کیفت عسل تولیدی استان و انجام همکاریهای مشترک جهت ساماندهی عرضه و تامین ایمنی مواد غذایی محصولات سنتی استان تاکید کردند .

در ادامه جلسه بحث و تبادل نظر کارشناسی در خصوص موضوعات توسط اعضای جلسه انجام و تصمیمات لازم در راستای ارتقای کیفیت شهد عسل و سرشیر سنتی و جلوگیری از عرضه محصولات ناسالم اتخاذ گردید.

اننتهای پیام/