کد خبر : 18185 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۱۳:۱۷

معاون غذا و داروی ارومیه تاکید کرد:

شهروندان در سبد غذایی خود، از محصولات ایرانی و دارای نشانگر رنگی تغذیه ای انتخاب کنند

دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی همزمان با روز جهانی بهداشت و هفته سلامت، مهمان برنامه پر مخاطب تلویزیونی خانواده (ائومیز) در شبکه استانی آذربایجان غربی شد.



به گزارش ایفدانا - Ifdana از روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی همزمان با روز جهانی بهداشت و هفته سلامت، مهمان برنامه پر مخاطب تلویزیونی خانواده (ائومیز) در شبکه استانی آذربایجان غربی شد.

دکتر غفارزاده در ادامه به پیام نوروزی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» اشاره کرد و افزود: در راستای حمایت از تولید داخل و کالای ایرانی و نیز با حمایت های خوب بخش خصوصی، تمام محصولات غذایی که دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت می باشند در استان و کشور منقوش به نشانگر رنگی تغذیه ای گردیده اند و خانواده‌ها می توانند با اطمینان کامل، مواد غذایی مورد نیاز خود را مطابق با نشانگر رنگی تغذیه ای انتخاب و خریداری کنند.

وی گفت: توجه شهروندان به طرح نشانگر رنگی تغذیه ای و نیز حمایت آنان از تولیدات ایرانی، باعث ایجاد رقابت مثبت در بین واحدهای تولیدی و نیز ارتقاء کیفیت محصولات، سلامت آحاد جامعه و رونق اقتصاد کشور می شود.

در ادامه این برنامه پر بیننده معاون غذا و داروی استان آذربایجان غربی بر افزایش روزافزون بیماری های غیر واگیر در دنیا هشدار داد و تصریح کرد: در حال حاضر بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، فشار خون بالا، چربی خون بالا، بیماری‌ های قلبی عروقی، سکته‌های مغزی- قلبی و انواع سرطان مهمترین علت مرگ و میر در جهان و ایران بشمار می‌رود. الگوی غذایی نامناسب به صورت مصرف زیاد قند، نمک و چربی مهمترین دلیل ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر محسوب می‌شود. پیامد مصرف زیاد مواد قندی و چربی و روغن، اضافه وزن و چاقی است که در حال حاضر مشکل عمده بهداشتی تغذیه‌ای در بین آحاد جامعه است.

دکتر غفارزاده در ادامه افزود: با توجه به اجرای موفق طرح نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی بسته بندی محصولات غذایی، شهروندان با اطمینان و آسودگی بیشتر می توانند نوع تغذیه خود را متناسب به رژیم غذایی و وضعیت جسمانی خود انتخاب کند.