کد خبر : 18171 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۱۴:۱۲

حسین عبدالعزیزی

مسمومیت‌ و آلرژی با مواد شوینده

کارشناس بهداشت مواد غذایی عنوان کرد: مسمومیت‌ و آلرژی با مواد شوینده را جدی بگیرید



به گزارش ایفدانا - Ifdana، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: مهم‌ترین عامل بروز آسیب‌های تنفسی، به‌کارگیری مواد شوینده و جرم‌گیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شست‌وشو است که تبخیر این مواد را افزایش می‌دهد.


حسین عبدالعزیزی افزود: استفاده از ماسک هنگام مصرف شوینده‌های شیمیایی، وجود هواکش، بازگذاشتن پنجره‌ها و خارج شدن از محل حمام یا سرویس بهداشتی بعد از ریختن موادشوینده به مدت 10 تا 20 دقیقه و مراجعه دوباره جهت شست‌وشو می‌تواند تا حد زیادی از بروز عوارض جلوگیری کند.


وی عنوان کرد: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی می‌شوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.

 

انتهای پیام/