کد خبر : 17844 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:

اجراء طرح ضربتی تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات پرمصرف ايام نوروز به همت معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع محصولات پر مصرف ايام نوروز به همت معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد،آغاز شد.



به گزارش ایفدانا - Ifdana،به نقل از روابط عمومی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد،دکتر عباس اخگری،معاون غذاودارو دانشگاه با اشاره به تولید گسترده محصولات پر مصرف ایام نوروزگفت: با توجه به فرآوري و توليد محصولات پر مصرف ايام نوروز مانند آجيل،خشکبار،شکلات،شيريني و ... در اسفند ماه و گاهاً افزايش فعاليت واحدهاي غيرمجاز و زيرزميني در اين ماه، طرح ضربتی تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع اين محصولات در دستور کار ویژه مديريت نظارت بر مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو قرار گرفته است.

معاون غذاودارو خاطر نشان کرد: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان،زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در اين ايام به شهر مشهد عزیمت میکنند، این طرح نظارتی با تأکيد بر فرآيند توليد اين محصولات از اول اسفند ماه سال جاری آغاز و تا نيمه فروردين 1397 ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بصورت روزانه و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد پذیرفت.

دکتر عباس اخگری در پایان افزود: کارگروه ساماندهي مواد غذايي با حضور مدير سلامت محيط کار،جلسات متعددي را به منظور برنامه ريزي کنترل محصولات فوق در سطح عرضه تشکيل و مقرر گرديد بازديدهاي مشترک کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذايي،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو و کارشناسان بهداشت محيط از انبارهاي نگهداري مواد غذايي و آشاميدني از اول اسفند ماه سال جاری انجام و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با استاندارد  صورت پذیرد.