کد خبر : 17828 تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۳۳

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان تاکید کرد:

ضرورت توجه به تغذیه سالم در ایام نوروز

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، با رعایت اصول تغذیه سالم، نوروزی همراه با سلامتی را برای خود رقم بزنید



به گزارش ایفدانا -به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر محمد کاظم زاده به منظور ارتقای آگاهی مردم، نکاتی را برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها در ایام نوروز بیان کرد.

وی با اشاره به تغذیه سالم به عنوان مهمترین عامل سلامتی گفت:  با توجه به تغییر برنامه های غذایی درایام پیش رو لازم است افراد نسبت به تغذیه خود دقت بیشتری داشته و کاهش نمک، چربی و قند را حتما در برنامه غذایی خود داشته باشند.

 دکتر کاظم زاده، کم تحرکی را از مضرات ایام نوروز برشمرد و افزود: غفلت از ورزش منظم  در این ایام چاقی و بیماری های همراه با چاقی را به دنبال خواهد داشت که سلامت را به طور قطع تهدید خواهد کرد.

وی اظهار کرد: مواد غذایی مصرفی درایام یاد شده معمولا پرچرب، شیرین و یا شور هستند که کالری بالا و مواد مغذی کمتری را دارا هستند.

 مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با اشاره به مصرف بالای شکلات در نوروز افزود: انواع کاکائوهای تیره و تلخ را جایگزین شکلاتها و تافی های چسبنده کنید.

وی با تاکید بر اهمیت وعده های غذایی در طول روز گفت: نباید مصرف تنقلات ویژه نوروز و بهم ریختگی زمان خواب  افراد را از رعایت وعده های غذایی به ویژه صبحانه محروم کند.

 دکتر کاظم زاده به مصرف دو تا چهار واحد میوه در طول روز تاکید کرد و افزود:  مصرف میوه و آب از ضرورت های برنامه غذایی درایام پیش رو است .