کد خبر : 17720 تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۳۱

مدیر نظارت بر مواد غذايي دانشگاه همدان تاکید کرد:

شیرینی و آجیل را از مراکز فروش مجاز خریداری کنید

مدیر نظارت بر مواد غذايي دانشگاه همدان گفت: شیرینی، آجيل و خوراكي هاي مصرفی خود را از مراکز فروش مجاز خریداری کنيد.



به گزارش ایفدانا - به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر محمد کاظم زاده بااشاره به ضرورت تغذيه سالم در ايام نوروز افزود: در خرید شیرینی به بسته بندی آن توجه کنيد و شیرینی های تر را حتما در یخچال نگهداری کرده و درب جعبه شیرینی را نیز برای حفظ بهداشت باز نگذاريد.
وي اظهار كرد: بسته بندی های شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد. همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و حتی آرم مخصوص آن قنادی بر روی بسته بندی درج شده باشد. از خرید شیرینی از دست ‌فروش ‌ها خودداری کرده و این مواد را از محل‌ های مشخص و قنادی‌ های دارای مجوز تهیه کنيد.

کاظم زاده تصريح كرد: آجیل‌ هایی كه كرم زده ،نم یا رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونه‌هاي آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.

مدیر نظارت بر مواد غذايي دانشگاه افزودبا وجود این كه مصرف آجیل های بسته بندی شده و دارای همه علائم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است، اما خرید این نوع آجیل،همه ملاک های یک خرید مناسب را دارا است.

کاظم زاده توصيه كرد، هموطنان باید از تهیه ی انواع آجیل از دست ‌فروش‌ ها و یا اتومبیل‌ هایی كه داخل آن به عرضه انواع آجیل می ‌پردازند، خودداری كنند و باید آجیل‌ ها را از محل ‌های مشخص، مراكز آجیل‌ فروشی ثابت و دارای مجوز آجیل ‌فروشی و یا قنادی‌ های دارای مجوز تهیه كنند.