کد خبر : 17361 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۵:۲۲

در معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی:

برگزاری جلسه طرح موضوع در خصوص تولید و مصرف محصولات تراریخته (GMO) در ارومیه

در این جلسه فرآورده‌های غذایی تراریخته (GMO) به لحاظ تولید، تجارت و تاثیر آنها بر ایمنی و امنیت غذایی جامعه با حضور کارشناسی از ارگان های مختلف در سالن شورای معاونت غذا و دارو به صورت علمی بررسی شد.



به گزارش ایفدانا - Ifdana از روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

در این جلسه فرآورده‌های غذایی تراریخته (GMO) به لحاظ تولید، تجارت و تاثیر آنها بر ایمنی و امنیت غذایی جامعه با حضور کارشناسی از ارگان های مختلف در سالن شورای معاونت غذا و دارو به صورت علمی بررسی شد.

این جلسه به میزبانی معاونت غذا و داروی ارومیه و با حضور نمایندگانی از سازمان جهاد کشاورزی/ اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی/ دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه/ دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه/ مرکز پژوهش‌های جهاد دانشگاهی/ معاونت بهداشتی، معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در 12 دی ماه سال جاری در سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه رویکرد هر ارگان نسبت به فرآورده‌های غذایی تراریخته (GMO) طرح و بررسی شد.