کد خبر : 17356 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱

با حضور مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی دانشگاه همدان در اراک برگزار شد:

دوره آموزشی دو روزه آزمون های کیفی و شناسایی تقلبات در لبنیات

دوره آموزشی دو روزه آزمون های کیفی و شناسایی تقلبات در لبنیات با تدریس دکتر حشمتی در معاونت غذا و داروی دانشگاه اراک برگزار شد.



به گزارش ایفدانا -  به  نقل از روابط عمومی معاونت غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ، در این کارگاه دو روزه، دکتر علی حشمتی و مهندس جواد کرمی مدیر و کارشناس آزمایشگاه غذا و داروی همدان به عنوان مدرسان این دوره آموزشی که با حضور  کارشناسان کنترل مواد غذایی و اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی اراک برگزار شد، نحوه شناسایی تقلباتی از جمله  وجود آب ، روغن پالم ،نشاسته ،شیر خشک ، آنتی بیوتیک ها و وجود نگهدارنده هایی همچون سوربات ،بنزوات و پاربن و ... در لبنیاترا به کارشناسان آموزش دادند.