کد خبر : 17252 تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴

تشکیل کارگروه های تخصصی در آزمایشگاه معاونت غذا دارو یزد

اولین کارگروه روغن و فرآورده های ارده و همچنین اولین کارگروه آرایشی بهداشتی در محل آزمایشگاه معاونت غذا دارو یزد ، با حضور خانم دکتر موسوی مدیریت آزمایشگاه ، خانم طباطبایی جانشین مدیریت آزمایشگاه ، کارشناسان مرتبط  و کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی  برگزار گردید.



به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد، اولین کارگروه روغن و فرآورده های ارده و همچنین اولین کارگروه آرایشی بهداشتی در محل آزمایشگاه معاونت غذا دارو یزد ، با حضور خانم دکتر موسوی مدیریت آزمایشگاه، خانم طباطبایی جانشین مدیریت آزمایشگاه، کارشناسان مرتبط  و کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی  برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص آزمون ها و ویژگی های روغن ها وفراورده های ارده  و محصولات آرایشی وبهداشتی جهت تکمیل فرم سه برگی پروانه ساخت و نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه بحث وتبادل نظر گردید.