کد خبر : 17211 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ ۱۰:۵۶

توسط اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد

آموزش رابطین بهداشتی مرکز جامع سلامت شهر سنجان

این کارگاه آموزشی با محوریت آشنایی رابطین بهداشتی با ویژگیهای فرآورده های آرایشی بهداشتی مجاز وغیرمجاز و برچسب رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور برگزارشد.



به گزارش ایفدانا - Ifdana، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، جلسه‌ای باهدف آگاه‌سازی و آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا برچسب‌های رهگیری کنترل اصالت اجتماعات شبکه بهداشت شهر سنجان برگزار شد.


مهندس احمدی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذا یی و آرایشی بهداشتی  معاونت غذا و دارو اراک در خصوص ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا گفت: برچسب اصالت و سلامت کالا به‌عنوان یکی از مهم‌ترین روش‌هایی است که در صورت استفاده صحیح از آن می‌توان ازاصل بودن و سالم بودن کالاهای سلامت محور  مطمئن شد.


 وی اظهار داشت: هر شهروند حداقل باید در مورد اطلاعاتی مانند نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء و سری ساخت محصول، پروانه بهداشتی ورود، مواد تشکیل‌دهنده، آرم سازمان غذا و دارو و علامت استاندارد ایران آگاهی داشته باشد.


احمدی در ادامه افزود: بهترین راه شناسایی محصولات اصل از تقلبی سامانه مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت سازمان غذا و دارو است. در صورت بروز مشکلات ناشی از استفاده محصولات وارداتی امکان پیگیری و رسیدگی موضوع به دلیل وجود مستندات و مدارک مربوط به کالای موردنظر در سازمان غذا و دارو میسر خواهد بود.


وی در ادامه بیان کرد: در خصوص برچسب رهگیری اصالت کالا (شناسه رهگیری: کد 20 رقمی UID همان شناسه رهگیری که برای بررسی آن می‌توان کد مذکور را از طریق وب‌سایت www.ttac.ir کنترل نمود) و همچنین (سری ساخت محصول یا LOT که همان شماره سری ساخت است که کد مذکور می‌بایست با شماره سری ساخت حک‌شده و بر روی بسته‌بندی کالا یکسان باشد) و( تاریخ انقضاء یا EXP که همان تاریخ انقضای کالا است که تاریخ مذکور می‌بایست با تاریخ انقضای حک‌شده بر روی بسته‌بندی کالا یکسان باشد) تأکید کرد.

انتهای پیام/

رسول غفاری