کد خبر : 16524 تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۹

قائم مقام اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

مغایرت جمع آوری و انباشت سیب صنعتی در معابر با ضوابط / همه مراحل فراوری تحت لوای سلامت محوری

قائم مقام اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه جمع آوری و انباشت سیب صنعتی در معابر با اصول بهداشتی مغایرت دارد گفت: همه مراحل فراوری مواد غذاییباید تحت لوای سلامت محوری باشد.



قائم مقام اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درخصوص سیب های پادرختی مورد استفاده در تولید کنسانتره و آبمیوه به ایفدانا گفت: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی یا به بیان  معروفتر سیب زیردرختی، که به صورت فله در معابر بخاطر مشکلات بهداشتی و تهدید سلامت جامعه ممنوع بوده است.

دکتر منوچهر دادگرنژاد  با اشاره به جلسه اواسط مردادماه سالجاری درکمیته سیب استان آذربایجان غربی  بمنظور پیشگیری از معضلات بهداشتی احتمالی که باحضور معاون غذا و داروی دانشگاه ارومیه و صاحبان صنایع تبدیلی استان برگزار گردید تصریح کرد:  بنا به پیشنهادهای کارشناسی مدیران معاونت غذا و داروی دانشگاه مذکور مقرر شد این محصولات در محل باغ، داخل جعبه جمع آوری و به سمت کارخانجات کنسانتره حمل شود.

وی پیشنهاد دیگر را جمع آوری سیب های صنعتی با جعبه  و سپس حمل و تخلیه آنها  در خودروهای مستقر و حمل نهایی به کارخانجات  برای فراوری  مطر ح کرد.

این مقام مسئول در اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو  عنوان داشت: حتی برای اخذ نتایج بهتر  تصمیمات اخذ شده  مقرر گردید که اعضای حاضر در کمیته سیب استان ، نسبت به اطلاع رسانی محیطی و موثر از طریق رسانه های جمعی اقدامات مناسب انجام دهند.

دکتر دادگرنژاد  در پایان یادآور شد: عدم رعایت ضوابط بهداشتی در فرآوری محصول در هر محله ای باشد تخلف به حساب می اید و همکاران ما در معاونتهای غذا و دارو ملزم هستند درصورت مشاهده چنین مواردی برابر قانون نسبت به جمع اوری و امحاء آن اقدام نمایند.

انتهای پیام/