کد خبر : 15587 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۵۴

در معاونت غذا و دارو گیلان:

چالش ها و فرصت های بین سازمانی در حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل بررسی شد

چالش ها، زمینه های همکاری و تعامل بین سازمانی در حوزه فعالیت اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی در معاونت غذا و دارو گیلان بررسی شد. 



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه بررسی چالش ها، زمینه های همکاری و تعامل بین سازمانی در حوزه فعالیت اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل با حضور نمایندگان معاونت درمان، معاونت بهداشتی دانشگاه، اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان ورزش و جوانان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

 

در ابتدای جلسه دکتر شیرین پروین رو سرپرست اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، ضمن خوشامدگویی توضیحاتی در خصوص حیطه فعالیت و اقدامات در دست اجرا خود را ارائه داد.

 

در ادامه جلسه با بیان چالش ها و زمینه های همکاری و تعامل در خصوص تشکیل بانک اطلاعاتی از عطاری ها، باشگاه های ورزشی، اهمیت آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در سطح وسیع جهت جلوگیری از ترویج فرهنگ اشتباه استفاده از فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در جامعه صحبت شد.

 

در پایان هر یک از حاضرین تجارب و نظرات خود را به منطور همکاری و تعامل بیشتر بیان نمودند. 

 

انتهای پیام/