کد خبر : 15565 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۰۹:۱۹

دومین کمیته كارشناسي امنيت غذايي و بهداشت محيط كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان گلستان تشکیل شد

دومين جلسه كميته كارشناسي امنيت غذايي و بهداشت محيط كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان با حضور رئيس جلسه دكتر عباس بدخشان و ساير اعضاء در محل سالن اجتماعات غذا و دارو گلستان برگزار گرديد.



به گزارش خبرنگار ايفدانا و به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو گلستان ، مدیر غذا بیان کرد: دومين جلسه كميته كارشناسي امنيت غذايي و بهداشت محيط كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان با حضور رئيس جلسه دكتر عباس بدخشان و ساير اعضاء در محل سالن اجتماعات غذا و دارو گلستان برگزار گرديد.

دکتر رئیسی اظهار داشت: در خصوص ساماندهی روغن کشی­های سنتی در سطح استان و نیز بهينه سازي شرايط توليد يخ خوراکی بسته بندی شده بحث و گفتگو شد مصوباتی در این خصوص تصویب و مقرر گردید در کمیته بعدی پیگیری صورت پذیرد.

وی خاطر نشان کرد: هر يك از دستگاهها پيشنهادات خود را جهت دستور كار كميته در سال 96 اعلام نموده و ضمناً مقرر گردید جهاد كشاورزي برآورد هزينه آزمايشات و نوع آزمونهاي مربوط به آبیاری غیراصولی محصولات کشاورزی را به كميته پيشنهاد دهد.

انتهای خبر/