کد خبر : 15375 تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۶ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۵۹

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی کردستان برگزار کرد:

کارگاه آموزشی تعیین باقی­مانده سموم در مواد غذایی و محصولات کشاورزی

دوره آموزشی اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی و گیاهی توسط GC-MS با حضور کارشناسان آزمایشگاه­های کنترل غذا و دارو استان­های همدان، کرمانشاه، ایلام و کردستان در آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و داروی کردستان برگزار شد.



به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی کردستان، کارگاه آموزشی اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی و گیاهی توسط GC-MS با حضور جمعی از کارشناسان آزمایشگاه­های کنترل غذا و دارو استان­های همدان، کرمانشاه، ایلام و کردستان در آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و داروی استان کردستان برگزار شد. در ابتدای جلسه، مقدمه ­ای در مورد معرفی انواع سموم، روشهای بهینه­ ی آماده سازی نمونه و استخراج و اندازه­ گیری سموم توسط دکتر اعظم کرانی،کارشناس بخش آنالیز دستگاهی معاونت غذا و داروی کردستان  ارائه و پس از آن مراحل آماده سازی نمونه، تعریف شرایط دستگاه جهت این اندازه ­گیری و تزریق نمونه به دستگاه به صورت عملی در آزمایشگاه آموزش داده شد. در پایان مهندس ذره بین، مدیر آزمایشگاه با بیان این مطلب که امیدواریم برگزاری این جلسات آموزشی در دانشگاه های قطب سوم ادامه یابد خواستار همکاری مستمر بین این دانشگاه ها و تبادل نمونه های CRM شد.