کد خبر : 14885 تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۲۷

در گیلان:

برگزاری دوره آموزشی " آشنایی با اصول برچسب گذاری محصولات غذایی"

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونت غذا و دارو گیلان دوره آموزشی با عنوان " آشنایی با اصول برچسب گذاری محصولات غذایی " برگزار نمود.



به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی استان دوره آموزشی با عنوان " آشنایی با اصول برچسب گذاری محصولات غذایی " برای 33 نفر از مسئولین فنی در سالن اجتماعات معاونت برگزار نمود.

در این جلسه که مسئولین فنی حوزه غذا و بهداشتی حضور داشتند، مهندس علیرضا نجفی و مهندس مسعود رمضانی پور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت، در خصوص ضوابط فنی و بهداشتی برچسب گذاری محصولات غذایی و نحوه طراحی و تعیین اعداد مربوط به نشانگرهای رنگی تغذیه ای و جدول ارزش تغذیه ای محصولات صحبت و شرکت کنندگان نیز سوالات خود را مطرح نمودند.

 

گفتنی است اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دوره های آموزشی مختلفی با همکاری انجمن صنفی صنایع غذایی استان برای مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی برگزار می نماید.

 

انتهای پیام/