کد خبر : 13961 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ ۰۰:۴۳

نشست مطبوعاتی ستاد برگزاری هفته سلامت 1396 استان مرکزی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پاسخ به وجود روغن پالم مواد غذایی تهیه شده عنوان کرد:

این روغن به دلیل پایداری بالا در مقابل حرارت در تهیه روغن های سرخ کردنی مصرف دارد و همچنین در صنعت شکلات نیز مصرف می شود و برنامه تحول نظام سلامت نیز کاهش مصرف این روغن را مدنظر قرار گرفته است.



به گزارش ایفدانا - Ifdana،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پاسخ به وجود روغن پالم مواد غذایی تهیه شده عنوان کرد:

روغن پالم از درخت نخل تهیه و در حال حاضر به عنوان یکی از پرمصرف ترین روغن های جهان محسوب می شود.

دکتر مصطفی دلاور افزود: این روغن به دلیل پایداری بالا در مقابل حرارت در تهیه روغن های سرخ کردنی مصرف دارد و همچنین در صنعت شکلات نیز مصرف می شود و برنامه تحول نظام سلامت نیز کاهش مصرف این روغن را مدنظر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در استان مرکزی استفاده روغن پالم در محصولات غذایی تولیدی وجود ندارد.

استان مرکزی با بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت، دارای 20 بیمارستان فعال با یکهزار و 945 تخت مصوب و 750 تخت فعال در قالب 85 بخش درمانی است.

انتهای پیام
رسول غفاری