کد خبر : 13953 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰

معاون غذا و دارو گیلان در جمع مسئولین فنی صنعت غذا استان:

با تولید مواد غذایی سالم ضامن سلامت خود و جامعه باشید

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه با مسئولین فنی انجمن صنفی صنایع غذایی استان و جمعی از مسئولین فنی صنعت غذا گیلان دیدار نمود.



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه با مسئولین فنی انجمن صنفی صنایع غذایی استان و جمعی از مسئولین فنی صنعت غذا گیلان حضور یافت و ضمن تبریک سال نو اظهار داشت:  از اینکه در جمع مسئولین فنی صنایع غذایی استان قرار دارم بسیار خرسندم و  امیدوارم در سال جدید انجمن صنفی با انگیزه و پشتکار بیشتر در راستای حفظ سلامت و امنیت غذایی استان تلاش نماید.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه با ناکید بر نقش مهم و تاثیرگذار مسئولین فنی در تولید غذای سالم گفت: مسئولیتی که در تولید محصولات غذایی به عهده شماست در واقع امانت بوده و می بایست با صداقت در رفتار و سلامت در کار اعتماد جامعه را جلب نمود و حافظ منافع خود و مردم باشید و این مسئولیت سنگینی است.

 

دکتر جمشید محمدی در پایان خاطر نشان نمود که مطمئنا در انجام درست وظیفه مشکلاتی وجود خواهد داشت که امید است این موانع با یاری خداوند و حمایت انجمن صنفی صنایع غذایی استان و معاونت غذا و دارو به عنوان ناظر برداشته شود تا به مردم استان خدمت سالمی داشته باشیم.

 

در پایان مهدی حسین آبادی رییس انجمن صنفی صنایع غذایی استان گیلان ضمن تشکر از صحبت های دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه و نگاه مثبت ایشان بیان نمود که انشالله با همکاری مستقیم و حمایت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو سطح کیفیت تولیدات استان بالا رود.

 

گفتنی است در پایان جلسه ضمن تقدیر از طاهره رستگار دبیر سابق انجمن صنفی صنایع غذایی استان، مهندس منیژه کوچکی به عنوان دبیر جدید معرفی شد.

 

 

انتهای پیام/