کد خبر : 13272 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ۱۴:۱۹

در معاونت غذا و دارو فسا صورت گرفت:

برگزاری دوره آموزشی نقش نمک در صنایع غذایی و اثرات آن بر سلامت انسان

دوره آموزشی با عنوان " نقش نمک در تکنولوژی تولید و اثرات آن بر سلامتی انسان" با حضور مسئولین فنی واحدهای تولیدی، در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.



به گزارش ایفدانا - Ifdana  به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، دوره آموزشی با عنوان" نقش نمک در تکنولوژی تولید و اثرات آن بر سلامتی انسان" با حضور مسئولین فنی واحدهای تولیدی، در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این دوره آموزشی شرکت کنندگان علاوه بر نقش نمک در صنایع غذایی از جمله صنایع لبنی، گوشتی، آردی و قنادی، محصولات کنسروی، غذاهای سرد و سس ها، با جایگزین های نمک در صنایع غذایی و عوارض مصرف نمک بر سلامتی انسان آشنا شدند.