کد خبر : 13080 تاریخ انتشار : سه شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ ۲۱:۵۵

در معاونت غذا و دارو فسا صورت گرفت:

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با جایگزین های چربی و قند در صنایع غذایی

به منظور کاهش میزان مصرف قند و چربی در رژیم غذایی روزانه، دوره آموزشی "آشنایی با جایگزین های چربی و قند در صنایع غذایی" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی و کارشناسان مربوطه در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.



به گزارش ایفدانا - Ifdana، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام این خبر گفت: در راستای برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو و به منظور کاهش میزان مصرف قند و چربی در رژیم غذایی روزانه، دوره آموزشی "آشنایی با جایگزین های چربی و قند در صنایع غذایی" ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی و کارشناسان مربوطه در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

مهندس زهرا مجدی افزود: در این دوره 8 ساعته، شرکت کنندگان به منظور تولید غذایی ایمن تر و سالم تر با انواع جایگزین های چربی و قند در صنایع غذایی آشنا شدند.

وی ابراز امیدواری کرد که با آموزش و پژوهش کافی در این زمینه امکان تولید فرآورده های فراسودمند رژیمی فراهم گردد و بدین ترتیب گامی مهم در جهت کاهش خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر برداشته شود.